duminică, martie 25, 2012

Magazine online cu rochii 2012

V-ati propus sa cumparati rochii in 2012 si va intrebati care sunt cele mai recomandate magazine online de unde puteti sa achizitionati rochii de calitate, rochii la moda, rochii cu reducere sau rochii la promotie.
Important este sa gasiti un magazin online cu rochii care sa aiba o marfa variata, sa fie prezentata frumos, cu cat mai multe poze si detalii.
Un alt aspect care va interesaza este modalitatea de plata.
In marea lor majoritate magazinele online care comercializeaza si rochii au trei metode de plata:
- plata online direct cu cardul
- plata atunci cand se livreaza marfa
- plata prin transfer bancar
Toate cele trei modalitati de plata mi se par ok, atata timp cat faceti comanda online si nu telefonic. La o comanda prin telefon, nu va ramane nicio dovada a rochiei pe care ati comandat-o: model, masura, pret.
eventual la telefon puteti cere detalii, dar comanda realizati-o online.
Comandand telefonic si primind altceva decat ati dorit, va trebui sa suportati taxele de returnare, asta inseamna bani, timp piedut si o duzina de nervi cu care va incarcati.
Politica de returnare a unei rochii este conform legislatiei romanesti de 10 zile lucratoare, indiferent de ce motiv aveti sa faceti acest lucru.
Unele magazine online pot sa ofere un termen mai lung, dar in principiu incercati sa respectati termenul legal.
Costul transportului:unele magazine au inclus pretul transportului in costul afisat in magazinul online, altele au taxe cuprinde intre 7 lei si 12 lei, sau chiar mai mult, daca aveti mai multe produse.
Magazinele online de rochii in 2012, cele pe care vi le recomand, au in pretul afisat inclus si TVA-ul.
Rochiile sunt de multe ori un accesoriu care se poate deconta pe firma, solicitati factura atunci cand completati online, datele de facturare.
In site-ul nostru, in bara de meniu orizontala avem mai multe magazine cu rochii pentru 2012 pe care vi le recomandam, vezi poza de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

S-ar putea sa va intereseze si...

  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads

Daca va plac rochii 2012

Rochii elegante casual office sport 2017 Copyright © 2012 Rochii 2012 is Designed by Cumparaturi Onlinen Sponsorizat de Haine Dama